För att delta i workshops programmet under ​Within Practice​ behöver du ha professionell erfarenhet från dans, mim, nycirkus eller performance området. Du kan inneha treårig yrkesutbildning eller uppvisa professionell verksamhet inom dessa områden under de senaste åren. Vi välkomnar också de som studerar mot en kandidatexamen eller högre utbildning inom området.


Registreringen är NU STÄND​.
Kostnad för deltagande under veckan är SEK 500 och avgiften betalas i början av festivalen.

Registreringen innehåller en workshop och en föreställning av/med Kristin Ryg Helgebostad, Michikazu Matsune, Rani Nair, Will Rawls, Björn Säfsten och Jennifer Lacey samt två praktikdelnings-tillfällen ledda av INSISTER SPACE.

 

Medverkan kräver att du är på plats i Stockholm. I dagsläget är vår plan att hälften av våra workshops och presentationer kommer genomföras i ett online/streaming format. Alla föreställningar som genomförs live kommer visas på MDT och streamade eller förinspelade presentationer kommer visas på Stockholms Konstnärliga Högskola.

När du anmäler dig till Within Practice har du åtagit dig att delta i hela programmet. Idén är att arbeta tillsammans och reflektera över de gemensamma erfarenheter ni får under veckan. Det är inte möjligt att delta i enskilda workshops.

Beskrivning av format och innehåll för alla sex workshops kommer att släppas senare i sommar. Håll koll på den här sidan för uppdateringar.

För anmälan: Skicka ditt CV med kvalifikationer inom dans eller närliggande fält till Karin Hauptmann.